Húsvéti locsolóversek – a TE előadásodban


Akik pályázhatnak: minden olyan természetes személy, aki feltöltötte és elküldte a videóját (névvel) a nyiregyhaza@nepmesepont.hu e-mail címre.

  • korosztályi megkötés nincs
  • egy pályázó több videóval is jelentkezhet

 

Nevezési határidő: 2021. 04. 04., vasárnap 16.00 óráig.

Szavazási határidő: 2021. 04. 05. 9.00 órától 2021. 04. 06. 12.00 óráig.

Eredményhirdetés: 2021. 04. 09., péntek

 

A legtöbb lájkot (lájk, ölelés, szívecske reakciógombokat) kapó videó beküldője nyer.

 

A nyeremény: 5 000 Ft értékű Renomé-Print Kft. utalvány

A nyertest a Hetedhét Mesevilág NépmesePont facebook oldalán közzétesszük, valamint e-mailben is értesítjük.

Az ajándékok átvételéről a nyertessel egyeztetünk.

A videó beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím, esetleg videón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon, weboldalunkon történő megosztásához.

 

Szabályzat:  A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn. Csak olyan videóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Hetedhét Mesevilág NépmesePont – mint a pályázatot kiíró- jogosult az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használnak, haladéktalanul törlni.

A Hetedhét Mesevilág NépmesePont fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására. A Hetedhét Mesevilág NépmesePont a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött videók a pályázaton nem vehetnek részt.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.