Farsangi jelmezverseny – meghosszabbított jelentkezési határidő


Ki ne ismerné a magyar népmesék szereplőit? A mesék varázslatos világában bárki bőrébe belebújhatsz. Most a farsang alkalmával ne csak képzeletben öltsd magadra a hősök gúnyáját, hanem a valóságban is!

Királylányok, hercegnők, királyok, huszárok, boszorkák és a megannyi állatszereplők ihlette jelmezes fotódat küldd el nekünk és indulj a mesés nyereményekért a jelmezversenyen!

 

Akik pályázhatnak: minden olyan természetes személy, aki a magyar népmesék egy szereplőjének öltözött, feltöltötte és elküldte a fotóját (név és a jelmezének a megnevezésével) a nyiregyhaza@vokevmh.hu e-mail címre.

  • korosztályi megkötés nincs
  • minden versenyző csak egy jelmezzel indulhat

 

Nevezési határidő: 2021. 02. 21., vasárnap 23.59 óráig.

Szavazási határidő: 2021. 02. 22. 9.00 órától 2021. 02. 25. 14.00 óráig.

Eredményhirdetés: 2021. 02. 26., péntek

 

A szervezők három kategóriában indítanak szavazást:

  • csoportos
  • családi
  • egyéni

Mindhárom kategóriában azok a versenyzők nyernek, akik a legtöbb like-ot kapják a fotójukhoz.

 

A nyeremények kategóriánként:

Csoportos:   társasjáték

mese puff

15 000 Ft értékű Renomé-Print Kft. utalvány

Családi:         mesepárna

mese puff

társasjáték

10 000 Ft értékű Renomé-Print Kft. utalvány

Egyéni:          mesepárna

mese puff

társasjáték

5 000 Ft értékű Renomé-Print Kft. utalvány

 

A nyerteseket a Hetedhét Mesevilág NépmesePont facebook oldalán közzétesszük, valamint e-mailben is értesítjük.

Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel egyeztetünk.

A kép beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím, esetleg fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon, weboldalunkon történő megosztásához.

 

Szabályzat:  A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn. Csak olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Hetedhét Mesevilág NépmesePont – mint a pályázatot kiíró- jogosult az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használnak, haladéktalanul törlni.

A Hetedhét Mesevilág NépmesePont fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására. A Hetedhét Mesevilág NépmesePont a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.