Indikatorer for hvordan du holder deg til behandlingsplanen din du trenger å vite

Indikatorer for hvordan du holder deg til behandlingsplanen din du trenger å vite

Legen avbryter innen 18 sekunder etter at den aller første utgaven er gitt og griller ham på symptomene, ved å bruke en serie lukkede bekymringer som skal responderes på enten ja eller nei. Han stiller en medisinsk diagnose og skriver resept, og når han overleverer den til pasienten, er det et signal om at utsjekkingen er over, “heter det.

Så hvor oppmuntret vil han være til å ta medisiner? Han er kanskje ikke i det hele tatt trygg på at stoffet vil hjelpe.”Et voksende organ av forskningsstudie publisert de foregående tjue årene har avslørt at arten av legenes-pasientdiskusjonen har en direkte betydning for overholdelse. En nyskapende forskningsstudie fra 1976 så på klienter med hypertensjon, en gruppe som er populær for å overse å ta medisinen sin på grunn av det faktum at sykdommen deres ofte ikke har noen tegn.

Det smarte trikset med at pasientens medisiner overholdes: tiltak i daglig praksis som ingen diskuterer

Seksti prosent av disse pasientene tok medisiner regelmessig sammenlignet med 32 prosent for en kontrollgruppe hvis leger ikke hadde gjennomgått nøyaktig samme coaching. Gapet var like stort når det ble undersøkt høyt blodtrykkskontroll: det var akseptabelt for 69 prosent av den spekulative gruppen for bare 36 prosent av kontrollgruppen.

“Selv stemmen har vist seg å påvirke om klienter holder avtaler,” sier Roter. Det ville imidlertid være feil, for duehole leger hvis kommunikasjonsstil ikke oppmuntrer til etterlevelse som kald og ufølende. “Noen leger er velmenende og medfølende, men klarer ikke å konstruere terapeutiske forhold til klienter som vurderer deres tro og verdier,” uttaler Rotter.

Den eneste guiden til advokater treningsprogram

I stedet for å veilede hva legen forstår om en bestemt sykdom, bør legen fokusere på hva pasienten trenger å forstå for å være en effektiv partner i helsetjenester. Kommunikasjonsevner som fremmer etterlevelse er ikke utfordrende å tilegne seg. Denver internist Frederic w. Platt, MD, som faktisk har komponert 2 bøker om interaksjon mellom lege og pasient, koker det ned til 3 ord: Lær mer.

Enig om problemet. Finn ut om du og klienten nøyer seg med hva https://norsk-apotek.com/melatonin-uten-resept/ problemet er. “En klient med hodepine kan tro at den utløses av en bihulebetennelse, som bør behandles med et antibiotikum,” sier Platt. “Du, legen, kan tro at det er migrene og krever en annen medisinering.

Fakta om overholdelse av etterlevelse avdekket

Så snart du og pasienten nøyer seg med den medisinske diagnosen, kan du sette oppnåelige mål. “Hvis en hypertensiv pasient har et diastolisk blodtrykk på 120, vil du kanskje ikke prøve å få det ned oppført under 90 med en gang,” uttaler Mengel. “Du kan anbefale 110 som et kortsiktig mål. Når dette faktisk er oppnådd, kan du bruke den suksessen til å motivere pasienten til å minimere den mye mer.

Jobe, MD, Senior Associate Dean og professor i familiemedisin ved East Carolina University School of Medicine, tok denne trinnvise metoden med en diabetisk kvinne på insulin hvis kostholdsplan besto av for mye søtsaker. “Hun drakk 12 bokser med brus om dagen,” uttaler Jobe, en annen medgründer og styremedlem i Common Ground Solutions.

8 enkle fakta om medisiner som er beskrevet

Det er mer enn ett kosthold for å slippe vekt, og det er mer enn ett medikament å behandle depresjon. Erkjenner som gir klientens rom for deltakelse i hans/hennes omsorg. Mengel foreslår å undersøke en fornuftig serie behandlingsalternativer, gå over fordelene og mulige negative effekter av hver og en i termer klienten kan forstå.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.