Hallgass mesét!

Minden este népmese a dunaújvárosi CsupaCsoda Birodalomtól.
A meséket felmondja: Törökné Antal Mária, Kollárné Jánoki Anna és Suplicz Mihály

A mesék, a képre kattintva, új ablakban nyílnak meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
          
 
    


 

 

 

 

 

 

Gyerekparadicsom a Munkásművelődési Központban! Az EFOP- 3.3.4-17-2017-00009-es számú pályázat által CsupaCsoda Birodalom NépmesePont kap helyet Dunaújvárosban, az MMK első emeletén.

Átfogó népmesei és népköltészeti programok garmadával várjuk 2018. szeptemberétől minden nap a gyermekeket, ahol élőszavas mesemondás, diafilmvetítés, mesefilm vetítés és kulturális órák lesznek. A facebook oldalunkon folyamatosan nyomon lehet követni az eseményeket, beszámolók, képek és videók kerülnek feltöltésre. Minden este népmese- a mesepont oldalán!
Célunk, hogy a magyar és európai népmesével és népmesemondással kapcsolatos ismereteket átadjuk, azok szóbeli mondását népszerűsítsük. A köznevelésben résztvevő tanulók tudását és készségeit, illetve anyanyelvi kompetenciájukat fejlesszük nem formális és informális tanulási eszközökkel. Minden korosztály a kedvük és igényeik szerint mozoghatnak térben és időben, átélhetik a mesék, versek világát. Változatos színes ismereteket szerezhetnek a mesék által. Játszva tanulhatnak egymástól és a felnőttektől.
Élőszavas versek és meséket teszünk elérhetővé. Színjátszó, népmesemondó és népmeseíró művészeti alkotó csoportokat alakítunk. Versenyek és vetélkedőkkel színesítjük a programjainkat. Hetedhét Családi Mesenapok, koncertek és bábszínházi előadások egész évben várják a családokat.
www.facebook.com/csupacsodanepmesepont/

Hozzászólások lezárva.